Optymistka, pesymistka, realistka.. po³±czenie tych trzech rzeczy w zale¿no¶ci od dnia i nastroju. Buntowniczka.! o tak.! bo przecie¿ wszystko jest pfee . Zazdro¶nica - i dobrze.! walczê o swoje. Obra¿alska- pff.. bo mam za co. Marzycielka -wielka. Senne marzenia, s³odkie sny.. Kochaj±ca siê ¶miaæ ..z wszystkiego.! nawet z siebie. Xd haha. Inna od innych. jedna na milion.. oo.! z w³asnymi pomys³ami na ¿ycie ca³kiem ambitnymi. Tolerancyjna.. ^^ Diabe³ wcielony. Tzn. co z³ego to nie ja Zbyt dobra dla niedobrych..! yhym.. Lubi postawiæ na swoim i zawsze do tego d±¿y.. Bardzo zawziêta.. Nigdy nie wyci±gnie pierwsza rêki.. Ale i nerwy nie s± jej obce.. A wtedy wrzeszczy, krzyczy, przeklina.. Zawsze posiadaj±ca swoje zdanie, którego siê trzyma. Lubi wracaæ do wspomnieñ, s³uchaæ muzyki i rozmawiaæ-najczê¶ciej bez sensu, chodziæ na spacery itp...
Dziêkujê za uwagê. ;p
Sake.
Moderator
Ja... jaki spostrzegawczy jeste¶ Fifi
Witam Ciê Anñ... mam nadziejê, ¿e bêdziesz siê udziela³a, znajdziesz tu wielu przyjació³ (i tych starych, i tych nowych) i ¿e powróci Ci ven
Moderator
Oj tam... czepiasz siê... j tu j± tak milutko przywitaæ chcia³am a Ty mi tu z takimi wyje¿d¿asz...
Hej.
A mo¿e wy by¶cie ³askawie co¶ o sobie napisali xd ?
I nie off topowac! -_-
Wiem jak siê zaznacza, ale napisa³am to w po¶cie, bo znaj±c Was to by¶cie siê dalie rozpêdzili...^^
Tak?
To ³askawie looknij w zabawy/na ostatni± literê i edytuj ;p